Saturday, March 8, 2008

R.I.P. -Jeff Healey (March 25, 1966 – March 2, 2008)-Angel Eyes (1989)

6 comments:

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Συμπαθούσα πολύ τον Jeff Healey και τον είχα συναντήσει μάλιστα πριν απο 20 χρόνια περίπου στην Αμερική για λίγο. Ωραίος , "καθαρός" ρόκερ, καλός μουσικός και σε στιγμές συγκινητικός με κείνο τον ιδιότυπο τρόπο που έπαιζε την κιθάρα λόγω του προβλήματος του. Κρίμα που είχε τόσα πολλά προβλήματα υγείας που εν τέλει τον έστειλαν εκεί ψηλά μαζί με τα ινδάλματα του. Τον Τζίμι και τους άλλους. Χαμπάρι δεν είχα πάρει για το θάνατό του. Ηταν βλέπεις "άγνωστος" στη χώρα μας... Με ενημέρωσε χτες βράδυ ένας ακροατής. Ευτυχώς με ...σώζετε και σεις ! Και το "Angel eyes" από τις μεγάλες σύχγρονες μπαλλάντες του blues-ροκ κατευθείαν στην "Iδανική εκπομπή". Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ :
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Healey

BOSKO said...

Σώπα, ρε Πάνο...πάει κι ο Jeff Healey; και δε γράφτηκε τίποτα πουθενά, νομίζω...

South Of The River said...

Πάνο καλησπέρα. Χαθήκαμε!

Η αλήθεια είναι ότι τον Healey δεν τον είχα παρακολουθήσει ιδιαιτέρως, αλλά ήξερα τις συνθήκες υπό τις οποίες δημιουργεί. Αυτό και μόνο αρκεί! Αυτή είναι αγάπη για μουσική, μέχρι τελικής πτώσεως.

Φιλιά φίλε και να τα πούμε (να σχολιάσουμε και την ιδανική σου εκπομπή, όσο και αν ήταν αφορμή που τα "ψιλοσπάσαμε" την τελευταία φορά, ξέρεις ότι το μάθημά μου το πήρα)!!!

Καληνύχτα!

F said...

Πάνο καλημέρα!

Δεν ήξερα ότι πέθανε ο Healey. Αγαπούσα ιδιαίτερα τα πιο πρόσφατα jazzy-swingy δισκάκια του.

Το radiopoetry γύρισε (το πιστεύεις ή όχι).

Kάλή συνέχεια, πολλά φιλιά!

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Μπόσκο…
Ευτυχώς ρε φίλε που υπάρχουν και οι διάφοροι συνάδελφοι μας …φωστήρες της ενημέρωσης που ασχολούνται με διάφορα γελοία πράγματα, αφήνοντας τα σημαντικά απέξω. Ευτυχώς, γιατί δίνουν το μέγεθος του …βάθους. Αλλά ευτυχώς υπάρχει και το …ύψος !

South Of The River…
Πάνο εγώ χάθηκα γιατί τρέχω με διάφορα... Θα τα πούμε από κοντά.

F…Γεια σου Γιώργο μου ! Είδες λοιπόν ότι πρώτα βγαίνει το … «χούι»; Καλή συνέχεια στην Radiopoetry σου !!

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.