Saturday, September 8, 2007

Σωκράτης Μάλαμας - Τίποτα Δε Χάθηκε (live 2006)

4 comments:

Πάνος Χρυσοστόμου said...

H περίπτωση του Σωκράτη είναι νομίζω μοναδική, αφού με μηδενικές σχεδόν "δημόσιες" εμφανίσεις και μερικά μόνο video clip (κι αυτά να παίζουν όχι στα λεγόμενα εμπορικά κανάλια !) χαίρει μιας ιδιότυπης μυθοποίησης στους κύκλους των μουσικόφιλων.
Και την αξίζει πέρα για πέρα.
Ταλαντούχος, χαμηλών τόνων, ιδιαιτέρως δημοφιλής στον στενό και ευρύτερο χώριο των συναδέλφων του, διανύει εδώ και χρόνια μια συνεπέστατη πορεία άλλοτε συνεργαζόμενος με το Θανάση ή τον Αλκίνοο κι άλλες φορές μόνος με την κιθάρα του.
Στίχοι ψαγμένοι, ερμηνείες αληθινές με πάθος, μουσικές ηλεκτρικές αλλά με ελληνικότητα που θα ζηλεύουν πολλοί από τους δήθεν ποιοτικούς, ανανέωσε ένα είδος που από καιρό βάλτωνε...
Οι δίσκοι του ιδιαιτέρως εμπορικοί για τα μέτρα και σταθμά της εποχής, οι συναυλίες του sold out μέρες πριν και ο ίδιος ένας ακόμα από τους φανατισμένους της μουσικής που αγαπάμε.
Εχω πολλά τραγούδια του που αγαπώ και είναι στην Ιδανική εκπομπή.
Ας ξεκινήσουμε με αυτό και θα επανέλθω αργότερα...

Ευτυχία said...

Κανένας δεν υπέφερε
για πάντα στα χαμένα
κανείς δεν πέθανε ποτέ
ωραίε μου εαυτέ...

καλησπέρα
Ευτυχία

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Είναι καλή και η διασκευή του Αλκίνοου σε αυτό , πράγμα ενδιαφέρον γιατί βεβαίως ο Σωκράτης σφραγίζει πάντα με ένα δικό του, ιδιότυπο τρόπο τα τραγούδια του. Καλό βράδυ...

an205 said...

καληνύχτα...Σωκράτη!!!