Thursday, August 2, 2007

Διεθνής καριέρα !


«Βαρέθηκα πια την Ελλάδα ! Όλο τα ίδια και τα ίδια…
Με συγκρίνουν συνεχώς με την «άλλη» και εκνευρίζομαι. Ότι και να κάνω σχολιάζεται από τους δήθεν κουλτουριάρηδες ως απαράδεκτο και όλοι ασχολούνται με την ηλικία μου.
Έπεσαν και οι πωλήσεις, η πειρατεία σκοτώνει και τη μουσική, άστα να πάνε ρε γαμώτο…Λέω να τα παρατήσω όλα εδώ και να πάω επιτέλους για …διεθνή καριέρα !» ,
φέρεται να είπε η γνωστή αοιδός στον στενό συνεργάτη και μέντορα της…
Εκείνος την κοίταξε με σημασία και με βλέμμα όλο βαρεμάρα ίσα που ψέλλισε :
«τα ίδια έχεις πει τόσες φορές, δε βαρέθηκες πια ; Και που δεν πήγαμε…Ευρώπη, Αμερική, Ευρωπαϊκή Τουρκία ; Βάζαμε κάτι ταλαίπωρους να γράφουνε ότι και καλά σε θέλουν διάφορες για συνεργασία… Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; ».
Εκείνη είπε εξοργισμένη :
«Μα δε μου λες ; Ποια είναι αυτή η Καραϊνδρου δηλαδή που θα πάει ξανά στην Ταιβάν ; Και πόσους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους έχει ; Τι παραπάνω έχει ; Την ξέρουν στην Ελλάδα τα κουτσομπολίστικα και θέλει και Ταϊβάν;». «Και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα ; Η άλλη, μία Σαβίνα τάδε, τι ρόλο βαράει ; Και κάνει περιοδείες εδώ και κει και τα ρέστα. Πόσους εραστές είχε, σύμφωνα πάντα με το …‘νεανικό δελτίο ειδήσεων’, για να μπορεί να σταθεί επάξια στο καλλιτεχνικό στερέωμα ;»
«Ασε μας μωρέ πια» , ανταπάντησε ο γνωστός δημιουργός...
«Πρέπει να παραδώσω 28 καινούργια τραγούδια για το βραδινό σόου και δεν έχω φτιάξει ούτε τα 20, δύο μέρες τώρα που με πρήζεις…»
Η συζήτηση διεκόπη βιαίως…
Ο σεναριο- γράφων δηλαδή την διακόπτει γιατί θα εκτραχυνθεί…
Έτσι είναι φίλοι μου .Στους καιρούς που μερικές πηγαίνουν στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη για ψώνια και μετά διαδίδουν ότι κάνουν και … «διεθνή καριέρα», μερικές άλλες που δε θα τις δείτε στα μεσημεριανά και στα γνωστά «δελτία ειδήσεων», την πραγματοποιούν.
Και ψάξε τώρα εσύ την ...υστεροφημία με τα «πλαστικά» τραγούδια σου κι αν ποτέ την βρεις, γράψε και μένα…

1 comment:

Caesar said...

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο χρόνος παραμένει ο πιό αντικειμενικός κριτής ;))