Friday, August 17, 2007

-Μου είπαν : Σα να τρως …χάμπουργκερ !


«Σήμερα το να ξεκινήσεις σε αυτή την ηλικία που ξεκίνησα εγώ στην μουσική ,στα 16, φαίνεται πιο εύκολο. Αλλά μπορεί να γίνεις γνωστός πολύ γρήγορα και το ίδιο γρήγορα να εξαφανιστείς. Για να αντέξεις τελικά στον χώρο, όπως και σε κάθε χώρο άλλωστε που έχει να κάνει με την δημοσιότητα, πάνω απ' όλα πρέπει να αγαπάς βαθιά αυτό που κάνεις. Την μουσική μόνο αν την νιώθεις παντού μέσα σου, από την σάρκα ως τα κόκαλά σου θα την αντιληφθείς ουσιαστικά και εκείνη θα σου δοθεί χωρίς όρους. Σήμερα μου είναι εξαιρετικά ανυπόφορο να ακούω μουσική από αυτή που πλασάρεται στο Ραδιόφωνο. Είναι σαν να τρως χάμπουργκερ. Γρήγορα και πρόχειρα. Τις πιο πολλές φορές και ανθυγιεινά !»


Όχι ! O βετεράνος του country-rock στιλ που έγινε γνωστό σαν "bayou rock" , Tony Joe White, δεν ακούει ελληνικό ραδιόφωνο…
Αλλά γράφοντας μεγάλα τραγούδια που είπαν καλλιτέχνες όπως Elvis Presley , Tom Jones , Dusty Springfield , Brook Benton, Joe Cocker κλπ όσο να ‘ναι έχει μια άποψη με κάποιο κύρος , στο απόσπασμα από τη αποκλειστική συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πριν 12 χρόνια στο «Ποπ & Ροκ».

No comments: