Monday, August 20, 2007

-Αγαπημένο μου ημερολόγιο... Αντε πάλι εκλογές...


Για πες μου σε παρακαλώ...
Oι εκλογές αυτές, είναι μουγκές ;

p.s.
μπες δίπλα και ψήφισε !

11 comments:

Anonymous said...

Εκτός από τα πρόσωπα της τηλεόρασης και των πάσης φύσεως ανεπάγγελτων παρατρεχάμενων, δεν υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος να θέλει να μας εκπροσωπήσει στη βουλή; Έτσι που το πάνε σε λίγο καιρό το κανάλι της βουλής θα φτιάχνει "τηλεοπτικές σειρές" και θα πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οι βουλευτές!!
Έτυχε στις διακοπές μου να δω το θεατρικό έργο "Δάφνες και πικροδάφνες" από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων που περιγράφει κάποια περιστατικά από τον δημόσιο και ιδιωτικό βίο τεσσάρων κομματαρχών της Τρίπολης και την μεταξύ τους διαπλοκή. Το έργο έχει γραφτεί νομίζω το 1979, ωστόσο παραμένει επίκαιρο γιατί η ελληνική πολιτική πραγματικότητα στην ουσία της δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε.

Υ.Γ. Καταπληκτική η ιδέα της ψηφοφορίας!!χαχαχα!!Γκόρτσος δαγκωτό.Η μα-γκού-ρα στη βουλή!

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Γεια σου Χάρη ! Ωραία ιδέα για reality αυτή ! Κατοχύρωσε τα δικαιώματα, ποτέ δεν ξέρεις..

F said...

Γκόρτσος και πάλι Γκόρτσος!

Πολύ ωράι η ιδέα σου!

καλησπέρες

Γιώργος Φ.
(δώθε Παναγιά)

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Γιώργο, εδώ η "Πέρα Παναγιά" ! Και που να δεις τι αφιέρωμα θα γίνει στο νικητή...
Καλό βράδυ.
υ.γ.
"Γκόρτσος , Γκόρτσος", αλλά ο "Μαυρογιαλούρος" προηγείται στο μεταξύ. Αθάνατη πατρίδα !

dreamerland said...

Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο!
Γκόρτσος δαγκωτό!
:)

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Dreamerland, πάντως έχει πολύ γέλιο το γεγονός οτι ο Γκόρτσος έγινε τόσο διάσημος δια της ...απουσίας του στο φιλμ "Τζένη Τζένη", αφού δεν εμφανίζεται παρά μόνο ελάχιστα (βλέπε και αφίσα !) ενώ ο υποστηρικτής του που υποδύεται φυσικά ο αξέχαστος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος κλέβει παράσταση σα να είναι ο ίδιος ο πολιτευτής. Ενα ακόμα μικρό ενδεικτικό στοιχείο για την Ελλάδα των κομματαρχών και παρατρεχάμενων της εκάστοτε εξουσίας, 40 χρόνια πριν...
Ψηφίστε τώρα που γυρίζει. Εδώ βγάζουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση !

Panos said...

Makari kapote oi politikoi na einai timioi.

Isos tote apallaksoun kai ton Ellina forologoumeno apo to ntavatziliki tou na plironoun tin ERT eite tin akoun eite oxi, eite tin vlepoun eite oxi..

Panos Maniotis
Letchworth Garden City
UK

Manwë said...

Καλησπέρα και από μένα.Εννοείται ότι όλοι θέλουμε Μαυρογυαλούρο στη βουλή!Θα πω και κάτι άλλο εδώ καθότι δεν βρήκα e-mail στο blog για τον κ.Πάνο χ.
Είχα στείλει πρίν κάποιο καιρό ένα μήνυμα για ένα άλλο blog που αφορά τους AC/DC.Ξεκίνησε σαν ένα αστείο ένα βράδυ με κάτι φίλους ,αλλά τελικά πήραμε την απόφαση να το πραγματοποιήσουμε.Όπερ και εγένετω το www.acdcingreece.blogspot.com
H δημιουργία και η συντήρηση του blog είναι εύκολη και πλέον τώρα από σεπτέμβρη θα προχωρήσουμε στην προώθηση του(δίοτι μέχρι τώρα μόνο κάτι φίλοι το έχουν μάθει).Βασιζόμαστε στην δύναμη του Internet,και στο πόσο γρήγορα μαθαίνονται κάτι τέτοιες προσπάθειες στο δίκτυο.Βέβαια δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα καταφέρουμε κάτι.Παρόλα αυτά αμά δούμε ότι έχουμε ρέυμα,καθότι είναι πολλοί οι φαν του συγκροτήματος και είναι και ένα από τα μεγάλα συναυλιακά απωθημένα στη χώρα μας,ίσως και να γίνει κάτι.Ποτέ δεν ξέρεις...

Οι δημιουργοί του www.acdcingreece.blogspot.com
Manwë , Vitto

the muppet show girls said...

Έτσι για να σπάσουμε το δίπολο, ρίξαμε δαγκωτό Μαντά. Νίκος Μαντάς,νέοι και σπουδαγμένοι( και ολίγον άβουλοι,το ομολογούμε!)
Γιατί απλά ο Μαυρογιαλούρος έμεινε στα ΘΑ (αν και κατά βάθος με τέτοιο ανάστημα θα 'παιρνε τη ψήφο ως δεύτερη επιλογή!) και ο Γκόρτσος απλά υπήρχε μέσω του Παπαγιαννόπουλου, άντε και της μαγκούρας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο Γκόρτσος τη Βουλή.Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, το ποσοστό ύπαρξης μαγκούρας δεν επιτρέπει να μπει στη Βουλή, λόγω έλλειψης ξύλου...

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Γκόρτσος δαγκωτό λοιπόν ! Η μαγκούρα στη Βουλή ;
Και "μαύρο στο Μαυρογυαλούρο" ;
Οκ.
Eτοιμάζω το αφιέρωμα...

Πάνος Χρυσοστόμου said...

Ετοιμο κι αυτό !
Μη χάσετε λοιπόν το αφιέρωμα στις εκλογές αλλά και τον ...Γκόρτσο την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου !